Ενα κενό, δύο σενάρια

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πως μπορεί ο Ελληνας τεχνικός να καλύψει το κενό του Αμερικανού

Ο ΑΡΗΣ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζερέλ ΜακΝίλ στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου, χάνοντας την πιο σημαντική μονάδα του στην περιφέρεια. Ετσι αυτόματα δημιουργείται ένα κένο, το οποίο καλείται να καλύψει ο Δημήτρης Πρίφτης. 

Λύσεις σαφώς και υπάρχουν για τον τεχνικό του ΑΡΗ. Δύο όμως φαίνεται ότι είναι τα επικρατέστερα σενάρια και τα πιο λογικά, βάσει των παικτών που είναι διαθέσιμοι.

Η μία επιλογή για τον Πρίφτη είναι να μεταφέρει τον Γουότερς στο «2». Ο Αμερικανός είναι ναι μεν «άσσος», παρουσιάζεται όμως περισσότερο χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στην θέση «2», με κυρίο το σκοράρισμα. Σε αυτή την περίπτωση, ο Ξανθόπουλος θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και δεν αποκλείεται να δούμε έναν εκ των Δίπλαρου ή Φλιώνη να μπαίνει πιο ενεργά στο ροτέισον του Σαββάτου. 

Στην άλλη περίπτωση, το βάρος της απουσίας του ΜακΝίλ, θα επωμιστεί σε μεγάλο βαθμό ο Θεόδωρος Ζάρας. Ο 28χρονος γκαρντ παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια, φαίνεται… ζεστός και δεν αποκλείεται ο Πρίφτης να του δώσει περισσότερες πρωτοβουλίες απέναντι στον Κολοσσό, ελλείψει του Αμερικανού. Τι θα αποφασίσει τελικά ο κόουτς του ΑΡΗ; Θα φανεί το απόγευμα του Σαββάτου…

Προτεινόμενα Άρθρα