Οι δεσμεύσεις Καρυπίδη

από AllAboutARIS

Τι υπόσχεται για το φλέγον θέμα της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League, το αγωνιστικό, την οργάνωση και τις Ακαδημίες.

Μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, ο Θόδωρος Καρυπίδης τοποθετήθηκε δυο φορές δημόσια για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και κατ΄ επέκταση τον κόσμο της ομάδας. Κοινός τόπος και των δυο δηλώσεων, η πεποίθησή του ότι ο ΑΡΗΣ θα αγωνιστεί κανονικότατα στηFootball League την επόμενη σεζόν. Χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες και να αποκαλύπτει που στηρίζει την αισιοδοξία του και αν αυτή είναι βάσιμη, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, κόβει κάθε κουβέντα ανησυχίας γύρω από το καυτό ζήτημα της σύστασης νέας ΠΑΕ και της άδειας να παίξει η ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα, παρότι δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η εκκαθάριση. Ευχή όλων να ξέρει κάτι παραπάνω ο ίδιος και να έχει προβεί σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται (υπουργείο Ανάπτυξης, ΕΕΑ, ΓΓΑ και ΕΠΟ).

Δεύτερο συμπέρασμα που προκύπτει από τις τοποθετήσεις του είναι ότι έχει δώσει εξ ολοκλήρου τα κλειδιά του αγωνιστικού τμήματος στον Νίκο Αναστόπουλο. Αυτός θα αποφασίσει για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, θα κάνει την επιλογή των παικτών που θα έρθουν, θα οργανώσει το αγωνιστικό τμήμα, θα αποφασίσει για προετοιμασία κτλ, κόβοντας προφανώς κάθε συζήτηση για την στελέχωση με κάποιον τεχνικό διευθυντή.

Αφήνει επίσης να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει σε κινήσεις στελέχωσης σε οργανωτικό-διοικητικό επίπεδο αφού αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και όσο ανεβαίνεις κατηγορία, αυξάνονται οι ανάγκες σε όλα τα επίπεδα.

Τέλος υπόσχεται αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής με τα οποία δεν ασχολήθηκε καθόλου φέτος. Αυτό προϋποθέτει αναδιάρθρωση, στελέχωση με προπονητές και λύση στο πρόβλημα των γηπέδων. Αυτές αποτελούν κατά κάποιο τρόπο τις προγραμματικές του δηλώσεις στην περίπτωση που πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ. Ενδιαφέρουσες αρκεί να μην μείνουν μόνο στα λόγια…

Προτεινόμενα Άρθρα