Οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις

από AllAboutARIS

Έγιναν ήδη οι πρώτες ανεπίσημες κρούσεις ανίχνευσης των προθέσεων υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχοντας την πολυτέλεια του άφθονου χρόνου που του παρέχει η γρήγορη εξασφάλιση της ανόδου και γνωρίζοντας τις ανάγκες της ομάδας για την νέα σεζόν, έχει ήδη ξεκινήσει σταδιακά την αναψηλάφηση της μεταγραφικής αγοράς και των υποψήφιων στόχων, αρχικά στην ελληνική αγορά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τουAllAboutARIS ο έλληνας τεχνικός έχει ήδη εντοπίσει τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους και ήδη έχει γίνει μια αρχική βολιδοσκόπηση των προθέσεών τους.

Αν θα τους ενδιέφερε να αγωνιστούν στον ΑΡΗ και να αποτελέσουν κομμάτι του πρότζεκτ «επιστροφή στη Σούπερ Λίγκ». Φυσικά, σε αυτή τη φάση δεν μπορούν οι συζητήσεις να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο, αφού απομένει αφενός να ξεκαθαρίσει η στάση της Πολιτείας και των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου από τους οποίους περνάει η αδειοδότηση της νέας ΠΑΕ και αφετέρου δεν έχει γίνει ακόμη η Γ.Σ του ερασιτέχνη που θα αποφασίσει το ύψος του ΜΤΚ και θα φανεί ποιος θα το καλύψει για να πάρει και την ομάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βολιδοσκόπηση αφορά 3-4 παίκτες σε πρώτη φάση που ο Νίκος Αναστόπουλος θεωρεί ότι ταιριάζουν στο πλάνο για τη νέα σεζόν και θα ενισχύσουν ποιοτικά το ρόστερ. Είναι όμως ξεκάθαρος προς αυτούς ότι οποιαδήποτε διαρροή από μέρους τους, αυτομάτως θα σταματήσει το όποιο ενδιαφέρον, κάτι που συνέβη και τον Γενάρη με 2-3 περιπτώσεις. Ίδωμεν…

Προτεινόμενα Άρθρα