«Το ποδόσφαιρο είναι ο καθρέφτης της χώρας»

από AllAboutARIS

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο πάπας του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Η κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου αποτελεί θέμα συζήτησης στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Στην Ισπανία, η ιστοσελίδα hoy.es δημοσιεύει ένα εκτενές αφιέρωμα στο τι συμβαίνει στο άθλημα στη χώρα μας.

Αφορμή για αυτό το αφιέρωμα αποτελεί τα όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, τα σοβαρά επεισόδια, και κατ’ επέκταση η απόφαση του Σταύρου Κοντονή να βάλει «τέλος» στο Κύπελλο.

«Το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης της κακής κατάστασης της χώρας. Οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι, η Κυβέρνηση του Τσίπρα αναγκάζεται να αναστείλει το Κύπελλο για τα κρούσματα βίας, την στιγμή που όλα μυρίζουν διαφθορά», αναφέρει –χαρακτηριστικά- το σχετικό δημοσίευμα.

Σε αυτό περιγράφονται όσα έγιναν στην Τούμπα ενώ Έλληνες δημοσιογράφοι σχολιάζουν το «πώς» έχει η κατάσταση και καταλήγει κάνοντας αναφορά στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο πάπας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπήρξε αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, η περιουσία του προέρχεται από την οικογένειά του: είναι ο μόνος γιος ενός από του μεγαλύτερους πλοιοκτήτες της χώρας», αναφέρει και συνεχίζει: «Έχει εμπλακεί με ορισμένες περιπτώσεις διαφθοράς για «αγορά» παιχνιδιών ενώ είναι οι συνεχείς οι φωνές που καταγγέλλουν επιρροή στους διαιτησίες», καταλήγει.

Προτεινόμενα Άρθρα