«Να μου στέλνετε SMS»

από AllAboutARIS

Συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις παρά την απουσία αρκετών παιχτών λόγω Εθνικών ομάδων

Έτσι, ο Γερμανός τεχνικός έχει το νου του και στους ποδοσφαιριστές που είναι μακριά και έχει παράλληλα και το άγχος μήπως κάποιος από αυτούς επιστρέψει με τραυματισμό. Για να κοιμάται, λοιπόν, λίγο πιο ήσυχος το βράδυ ζήτησε από τους παίκτες του να του στέλνουν SMS καθημερινά και ειδικά μετά τους αγώνες ώστε να γνωρίζει ποια είναι η κατάστασή τους.

«Το κινητό μου είναι συνέχεια ανοικτό και τους ζήτησα να μου στέλνουν μηνύματα και να μου αναφέρουν αναλυτικά σε τι κατάσταση είναι. Υπάρχουν παιχνίδια των εθνικών ομάδων τα οποία μπορώ να παρακολουθήσω απευθείας και επομένως να δω και τους παίκτες μου, αλλά υπάρχουν και άλλα τα οποία δεν θα δω και επομένως δεν μπορώ να ξέρω με λεπτομέρειες τι έχει συμβεί. Δεν θέλω να γίνω υπερβολικός, απλά θέλω να τους δω να επιστρέφουν όλοι υγιείς για να μπούμε στο τελικό στάδιο της σεζόν» ανέφερε σχετικά ο Κλοπ, ο οποίος μίλησε και για την ομάδα που θα ήθελε να δει να κατακτά το EURO. 

«Αν το πάρει η Αγγλία θα χαρώ. Ή το Βέλγιο. Αυτό που θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εμένα είναι να δω τα παιχνίδια στα οποία οι ποδοσφαιριστές μου θα είναι αντίπαλοι» απάντησε ο Γερμανός.

Προτεινόμενα Άρθρα