«Τα 102 χρόνια, να σημάνουν την αναγέννηση του ΑΡΗ!» (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δείτε μέσα από την κάμερα του AllAboutARIS, τι είπε ο έμπειρος τεχνικός για τα 102 χρόνια ζωής της ομάδας

Ο Νίκος Αναστόπουλος αποτελεί μία από τις χαρακτηριστικές φιγούρες της σύγχρονης ιστορίας ου ΑΡΗ, δίνοντας τις δικές του ευχές για την συμπλήρωση των 102 χρόνων της ομάδας.

Ο 58χρονος τεχνικός (στην φωτό με τον Νίκο Παπαδόπουλο) εξέφρασε την ελπίδα του, η σημερινή ημέρα να σημάνει την αναγέννηση της ομάδας και την άμεση επιστροφή στην φυσική της θέση, που δεν είναι άλλη από την Σούπερ Λιγκ.

«Είναι μία σημαντική ημέρα για την ομάδα μας. Συμπληρώνουμε 102 χρόνια ζωής και εύχομαι πραγματικά αυτό το γεγονός, να αποτελέσει την ανάσταση της ομάδας, με την έννοια ότι θα βρίσκεται σύντομα εκεί που πραγματικά αξίζει», είπε αρχικά ο «Αναστό», αναφερόμενος εν συνεχεία και στον κόσμο της ομάδας.

«Επίσης, να δώσουμε και μία χαρά στους οπαδούς μας, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν ταλαιπωρηθεί, έχουν απογοητευτεί. Είναι κρίμα μία ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ, να ταλαιπωρείται με αυτές τις καταστάσεις. Εύχομαι λοιπόν η συμπλήρωση των 102 χρόνων, να σημάνει την αναγέννηση της ομάδας και να ξαναγράψει ιστορία», προσέθεσε και κατέληξε ο τεχνικός του ΑΡΗ.

Δείτε στην Yellow TV τις ευχές του Νίκου Αναστόπουλου για τα γενέθλια του ΑΡΗ, μέσα από την κάμερα του AllAboutARIS

Προτεινόμενα Άρθρα