Χρόνια πολλά καμάρι της Μακεδονίας! (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ημέρα γιορτής για τον ΑΡΗ, την Θεσσαλονίκη και ολόκληρη την Μακεδονία

Και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει… 102 χρόνια ΑΡΗΣ! 102 χρόνια ένδοξης ιστορία, επιτυχιών και προσφοράς! Ο πιο ιστορικός αθλητικός σύλλογος της Μακεδονίας γιορτάζει σήμερα έναν αιώνα και δύο χρόνια ζωής. Και μαζί του φυσικά γιορτάζει η Θεσσαλονίκη και ολόκληρη η Μακεδονία.

Το αθλητικό σωματείο που ιδρύθηκε στις 25 Μαρτίου του 1914, ανήμερα της Εθνικής μας εορτής, στο πέρασμα των χρόνων μεγάλωσε. Γιγαντώθηκε μέσα από τις επιτυχίες του και βγήκε πιο δυνατό μέσα από τις δύσκολες στιγμές του. Επιτυχίες σαν αυτές που έζησε και ετοιμάζεται να ζήσει ξανά η ομάδα μπάσκετ. Δύσκολες στιγμές σαν αυτές που βιώνει τα τελευταία χρόνια, αλλά θα βγει πιο δυνατό από αυτές και θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του, στο οποίο το άφησαν κάποιοι.

Δεκάδες τίτλοι, ονειρικές βραδιές σε Ελλάδα και Ευρώπη, που παίρνουν μεγαλύτερη αξία από τις αντιξοότητες που έχει βιώσει αυτός ο σύλλογος. Ενας σύλλογος ο οποίος 102 χόνια μετά την ίδρυση του, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα, έχοντας ξεφύγει από τα αθλητικά πλαίσια για να καταλήξει να μετατραπεί μία ιδέα. Μία ομάδα που δέχθηκε, δέχεται και θα δεχθεί πολλά χτυπήματα. Αλλά πάντα θα στέκεται εκεί, για να θυμίζει σε όλους τι έχει πετύχει και -γιατί όχι- να τους ανησυχεί για το τι ακόμα θα πετύχει στο μέλλον.

Χρόνια πολλά λοιπόν ΑΡΗ! Χρόνια πολλά, καμάρι της Μακεδονίας!

Προτεινόμενα Άρθρα