Προληπτικά εκτός ο Πόι

από AllAboutARIS

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (27/03, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης («Φώτης Κοσμάς»), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Ο Δημήτρης Σαμαράς (ενοχλήσεις στο ισχίο) για μια ακόμη μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε –για προληπτικούς λόγους- ο Μάουρο Πόι. Ο 34χρονος Αργεντινός επιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση (γαστρεντερίτιδα).

Στον αντίποδα οι Νίκος Τσουμάνης και Πασχάλης Βουτσιάς ακολούθησαν χωρίς πρόβλημα το προπονητικό πρόγραμμα.

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κώστα Καζναφέρη. Ο 28χρονος μέσος, που συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Για αύριο, Παρασκευή, ανήμερα των γενεθλίων του Συλλόγου και της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Το Σάββατο (26/03) οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν το μεσημέρι και πάλι στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με την ακριτική ομάδα (θα μεταβεί το απόγευμα του Σαββάτου στην πρωτεύουσα του Έβρου και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης).

 

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα στην εκδήλωση του ΑΣ ΑΡΗ για τα 102 χρόνια

Ο Επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ, Θόδωρος Καρυπίδης, ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και στελέχη του Τμήματος έδωσαν το «παρών» στην αποψινή εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΑΣ ΑΡΗΣ στο Κλεάνθης Βικελίδης για την συμπλήρωση των 102 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας.

Προτεινόμενα Άρθρα