«Σε ένα χρόνο θα φέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει»

από AllAboutARIS

«Ο κόσμος είναι ο μόνο που μένει πάντα δίπλα στην ομάδα»

Στην υπομονή που πρέπει να έχει ο κόσμος του ΑΡΗ ώστε να χτιστεί το λαμπρό μέλλον της ομάδας στάθηκε στις δηλώσεις του ο Νίκος Αναστόπουλος.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

Δεν γεννήθηκες Αρειανός, ούτε ήσουνα στην πρώτη γιορτή της ομάδας αλλά πλέον βρίσκεσαι πολύ κοντά στην ομάδα σωστά;

«Βέβαια δεν το συζητάμε, αλλά το πιο βασικό είναι ότι σήμερα είναι μια πάρα πολύ ωραία μέρα, γιατί η συμπλήρωση των 102 ετών ζωής δίνει μια άλλη διάσταση με την έννοια ότι αρχίζει σιγά σιγά ο ΑΡΗΣ να ξαναγεννιέται. Κάνοντας υπομονή έναν χρόνο για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει. Για να υπάρχει ένα λαμπρό μέλλον που αυτό έχει ανάγκη ο ΑΡΗΣ τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει υποστεί πάρα πολλές ταλαιπωρίες.

Πάνω από όλα να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Οι πρόεδροι και οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές έρχονται και παρέρχονται, αυτοί όμως οι οποίοι μένουν είναι οι οπαδοί μας και σε αυτούς λοιπόν οφείλουμε να δώσουμε μια χαρά, γιατί τα τελευταία χρόνια όπως προείπα έχουν ταλαιπωρηθεί, έχουν μειωθεί σαν άνθρωποι. Υπάρχει μια απογοήτευση, φαίνεται αυτό δεν χρειάζεται να είσαι φίλαθλος του ΑΡΗΣ  για να το καταλάβεις. Από εκεί και πέρα έχει πολύ μεγάλη σημασία να μπορέσουμε με αργά και σίγουρα βήματα να επαναφέρουμε τον ΑΡΗ εκεί που του αξίζει. Τα λάθη του παρελθόντος να είναι οδηγός για το σήμερα και το λέω αυτό γιατί σήμερα έιναι μια ιδιαίτερη μέρα για την οικογένεια του ΑΡΗ».

Προτεινόμενα Άρθρα