"Μακάρι να επιστρέψω στην ομάδα που μεγάλωσα" (vid)

από AllAboutARIS

Ο Άγγελος Χαριστέας βρέθηκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την γιορτή των 102 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου κι εξέφρασε την επιθυμία στο μέλλον να συνεργαστεί με την αγαπημένη του ομάδα.

Δείτε μέσα από την κάμερα του AllAboutARIS τα όσα είπε ο Άγγελος Χαριστέας (στην φωτό με τον Νίκο Παπαδόπουλο)

Το σχόλιό του για την σημερινή εκδήλωση:

“Χαίρομαι που βρίσκομαι σήμερα σε αυτή την γιορτή, με χαρά είπα ότι θα έρθω στα 102 χρόνια του Συλλόγου που μεγάλωσα και ανδρώθηκα. Βλέποντας τα παιδάκια να παίζουν στο γήπεδο, θυμήθηκα και τα δικά μου χρόνια, έτσι όπως ξεκίνησα φορώντας την φανέλα του ΑΡΗ. Εύχομαι πραγματικά ο ΑΡΗΣ τα επόμενα χρόνια να ορθώσει το ανάστημά του, να βρεθεί εκεί που του αξίζει πραγματικά και να έχει ένα λαμπρό μέλλον, γιατί τόσο ιστορικές ομάδες σαν τον ΑΡΗ, με τόσο λαό από πίσω πρέπει να πρωταγωνιστούν”.

Αν πλησιάζει η ώρα που θα επιστρέψει στον ΑΡΗ:

“Πάντα εγώ βρίσκομαι κοντά στην ομάδα με διάφορους τρόπους. Το ότι δεν παρακολουθώ παιχνίδια, είναι μια στάση να το πω έτσι που περιμένω την κατάλληλη στιγμή. Δεν θέλω να βρεθώ σ’  ένα παιχνίδι Γ΄ Εθνικής. Τον ΑΡΗ τον έχω πολύ ψηλά και θέλω να τον βλέπω σε μεγάλα παιχνίδια. Στην ζωή βέβαια πάντα τυχαίνουν από αναποδιές, αλλά τον ΑΡΗ τον έχω ψηλά και θέλω να τον δω στα μεγάλα σαλόνια όσο πιο γρήγορα γίνεται. Από εκεί και πέρα, μακάρι να υπάρξει μια συνεργασία στο απώτερο μέλλον με την ομάδα που μεγάλωσα κι εύχομαι πραγματικά να ευοδωθεί όλο αυτό”.

Προτεινόμενα Άρθρα