Η ανάγκη μιας δημόσιας τοποθέτησης

από AllAboutARIS

Η γιορτή της Πέμπτης προσφέρει την κατάλληλη αφορμή στον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος να διαλύσει την παραφιλολογία γύρω από τη δυνατότητα συμμετοχής του ΑΡΗ στη Football League.

Ο κόσμος τις τελευταίες εβδομάδες βομβαρδίζεται από συνεχείς και αντιφατικές πληροφορίες γύρω από το τι ισχύει, τι μπορεί να ισχύσει ή να αλλάξει όσον αφορά τη συμμετοχή στις επαγγελματικές κατηγορίες ομάδων που τελούν υπό εκκαθάριση. Πληροφορίες που σχετίζονται με ενδεχόμενη αλλαγή πλεύσης της ΕΕΑ στο κομμάτι που την αφορά και γνωμοδοτεί και φυσικά την πρόθεση της πολιτείας να αλλάξει τον νόμο που ισχύει και να επιβάλει πιο αυστηρούς κανόνες για τις ομάδες που υποβιβάζονται οικειοθελώς για να απαλλαγούν από τα χρέη, αναβιώνοντας τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ.

Ακούει και διαβάζει ο… ταλαιπωρημένος τα τελευταία χρόνια οπαδός του ΑΡΗ για μπλόκα, κινδύνους, προβλήματα και είναι φυσιολογικό να ανησυχεί, να αγωνιά και να φοβάται μην γίνει στο ίδιο έργο θεατής. Και μιλάμε για έργο όχι με… happy end. Χωρίς φυσικά να μπορούμε να προεξοφλήσουμε τίποτα αφού από τη μια δεν ξέρουμε τους συσχετισμούς στους κόλπους της ΕΕΑ και αν όπως λένε θα αντιμετωπίσουν με επιείκεια την περίπτωση του ΑΡΗ και από την άλλη τι θα περιλαμβάνει ο νέος αθλητικός νόμος στο κομμάτι αυτό, πότε θα ψηφιστεί κτλ, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να τοποθετηθεί δημόσιο μετά από καιρό ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Άλλωστε κατά δική του δήλωση, το κομμάτι της εκκαθάρισης και της δυνατότητας συμμετοχής στηFootball League και ευθύνη δική του αποτελεί και εκφράζει τα θέλω του για τη νέα εταιρία στην οποία επιθυμεί να είναι μεγαλομέτοχος. Πιο αρμόδιος να μιλήσει για τις ενέργειες που έχουν γίνει, αυτές που έχουν δρομολογηθεί ή ακόμη και να ζητήσει τη συστράτευση των αρειανών εφόσον κρίνει ότι συντρέχει λόγος, είναι αυτός. Ώστε να σταματήσει η παραφιλολογία και να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Μια καλή αφορμή του δίνει η γιορτή για τα 102 χρόνια του συλλόγου την Πέμπτη το απόγευμα. Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα εκεί…

Προτεινόμενα Άρθρα