"Αυτοκτόνησε" ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Κατάμεστο το ΔΑΚ Πυλαίας για να στηρίξει την προσπάθεια του ΑΡΗ

Οι “κίτρινες” ξεκίνησαν πάρα πολύ δυνατά στο κατάμεστο ΔΑΚ Πυλαίας αλλά ο Ολυμπιακός στην συνέχεια ανέβασε ρυθμό και κέρδισε το παιχνίδι.Ο ΑΡΗΣ έτσι δεν κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη τετράδα αφού ο Παναξιακός κέρδισε με 3-0 σετ την Ηλιούπολη.

Ο ΑΡΗΣ προήγηθηκε με 2-0 σετ καθώς είχε ώθηση και από την παρουσία του κόσμου του και έδειξε ότι θα είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκόρ στο τέλος όμως οι “κίτρινες” φάνηκαν πιο ψύχραιμες και πήραν το π΄ρωτο σετ με 26-24.

Στο δεύτερο σετ ο ΑΡΗΣ μπήκε το ίδιο δυνατά, έχτισε από την αρχή μια καλή διαφορά και έτσι έκανε εύκολα το 2-0 παρά το τι δείχνει το τελικό 25-21.Κάπου εκεί ήρθε ένα “μπλακ-άουτ” για τις “κίτρινες” οι οποίες δεν εμφανίστηκαν τόσο καλές στα επόμενα σετ και σε αυτό συνέβαλε και αγωνιστική άνοδος στο παιχνίδι του Ολμπιακού, ο οποίος πήρε τα επόμενα 3 σετ και μαζί με αυτά και το παιχνίδι.

Συνεπώς ο ΑΡΗΣ βρίσκεται εκτός τετράδας ουσιαστικά για 9 πόντους αφού στερεί στην ισοβαθμία με τον Παναξιακό τον οποίο είχε κερδίσει με 3-2 στην Θεσσαλονίκη αλλά και είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ στην Νάξο αλλά υστερεί στην ισοβαθμία λόγω διαφοράς πόντων.

Προτεινόμενα Άρθρα