Εβδομάδα γενεθλίων!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την ερχόμενη παιχνίδι η εκδήλωση για τα 102 χρόνια του συλλόγου, στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Εβδομάδα-ορόσημο για τον ΑΡΗ είναι αυτή που αρχίζει σήμερα, αφού την ερχόμενη Παρασκευή, ανήμερα της Εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, ο σύλλογος κλείνει 102 χρόνια ζωής.

Σε αντίθεση βέβαια με τα τελευταία χρόνια, η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν θα γιορταστεί με την ίδια λαμπρότητα ή εκδηλώσεις ανάλογες του πρόσφατου παρελθόντος. Τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Ερασιτέχνη είναι δεδομένα, για αυτό και όπως είναι γνωστό η γιορτή για τα 102 χρόνια θα πραγματοποιηθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παραμονές των γενεθλίων του συλλόγου. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο καφέ του συλλόγου το βράδυ της Πέμπτης και θα ξεκινήσει στις 20:00. Φυσιολογικά στην διάθεση των ανθρώπων του ΑΡΗ θα είναι ανοικτά και τα επίσημα του γηπέδου όπως και ο αγωνιστικός χώρος, όπου αναμένεται να γίνουν κάποιοι αγώνες των ακαδημιών ποδοσφαίρου. 

Οι προετοιμασίες των ανθρώπων του Ερασιτέχνη μπαίνουν στην τελική ευθεία και αυτές της ημέρες θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, αρχής γενομένης από το αποψινό διοικητικό συμβούλιο.

Προτεινόμενα Άρθρα