Θέλει Λεβαντόφσκι στη Σίτι ο Γουαρδιόλα

από AllAboutARIS

Ψάχουν τον παρτενέρ του Αγουέρο οι "Πολίτες"

Δημοσιεύματα που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα μέχρι σήμερα ανέφεραν ότι ο Ισπανός τεχνικός συμφώνησε με τη διοίκηση της Μπάγερν ώστε η Σίτι να μην κάνει κίνηση για παίκτη των Βαυαρών. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Sunday Express», όμως, ο Γουαρδιόλα θα ήθελε να δει τον Πολωνό επιθετικό να τον ακολουθεί στο Μάντσεστερ το φετινό καλοκαίρι.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Γουαρδιόλα είχε τονίσει ότι δεν θα πάρει παίκτη από τη Μπάγερν, αλλά αυτό ίσως να μην ισχύει. Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα βλέπει στον Λεβαντόφσκι τον ιδανικό παρτενέρ του Σέρχιο Αγουέρο για την επίθεση της νέας ομάδας του. 

Σε αυτές τις φήμες απάντησε ο εκτελεστικός διευθυντής των Βαυαρών, Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε, ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα «Bild» ξεκαθάρισε ότι κανένας σούπερ σταρ της ομάδας δεν πρόκειται να πουληθεί το καλοκαίρι και ότι ειδικά με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν πρόκειται να γίνει καμία συζήτηση. Ο Ρουμενίγκε, μάλιστα, τόνισε ότι οι Άγγλοι θα πρέπει να σεβαστούν τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο με τη Μπάγερν.

Προτεινόμενα Άρθρα