«Ευκαιρία για την νίκη με Ολυμπιακό»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εκ των κορυφαίων για τον ΑΡΗ χθες ο Αμερικανός γκαρντ

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει ήδη στο μυαλό του ο Τζερέλ ΜακΝίλ, όπως φάνηκε από τις χθεσινές του δηλώσεις μετά την νίκη την Πάτρα.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο AllAboutARIS και τον Γιώργο Σπέντζο, αναφέρθηκε στο «διπλό» επί του Απόλλωνα και έδωσε το σύνθημα για το ματς της μεθεπόμενης Δευτέρας (28/03) με τους «ερυθρόλευκους» στο «Nick Galis Hall».

«Ηταν ακόμη ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Απομένει ένα ακόμα και δύο εντός έδρας. Θα δούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, αρχής γενομένης από αυτόν με τον Ολυμπιακό. Εχουμε κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο ΜακΝίλ, υπογραμμίζοντας το κλειδί για το χθεσινό αποτέλεσμα της ομάδας,  με δεδομένη και την απουσία του Γουάιτ από το ματς λόγω των φάουλ. «Ηταν δύσκολο. Οταν παίζουμε χωρίς τον Οκάρο (σ.σ. Γουάιτ), η ομάδα αλλάζει σε έναν βαθμό. Οι υπόλοιποι πάντως κάναμε πολύ καλή δουλειά. Ο Τζέικ (σ.σ. Κόεν) έβαλε ένα μεγάλο σουτ, όπως μερικά πέτυχε και Ντομ (σ.σ. Γουότερς)».

Ο κόσμος ήταν και πάλι δίπλα στην ομάδα και ζήτησε την νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παιχνίδι το οποίο ο ΜακΝίλ βλέπει ως ευκαιρά για τον ΑΡΗ. «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Παίζουμε στην έδρα μας, άρα έχουμε μία καλή ευκαιρία για να πάρουμε την νίκη. Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε σωστά, στο διάστημα που έχουμε μπροστά μας».

Προτεινόμενα Άρθρα