Με το… πόδι στο γκάζι για την 9η σερί!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πλήρεις οι «κίτρινοι» για την δύσκολη αποστολή που έχουν στο Κλειστό της Πάτρας

Ακόμη ένα εμπόδιο και συγκεκριμένα αυτό του Απόλλωνα Πάτρας καλείται να ξεπεράσει σήμερα ο ΑΡΗΣ, στην προσπάθεια του να τερματίσει στην 3η θέση της regural season στην Μπάσκετ Λιγκ.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη φιλοξενείται στις 17:00 από τον Απόλλωνα στο Κλειστό της Πάτρας για την 23η αγωνιστική, ψάχνοντας την 9η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και παράλληλα να διατηρήσει το προβάδισμα της έναντι της ΑΕΚ για την 3η θέση.

Οπως στην Κηφισιά, έτσι και σήμερα το έργο των «κίτρινων» δεν αναμένεται να είναι εύκολο. Και αυτό διότι πρόκειται για μία δύσκολη έδρα και η Πάτρα θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά πλέι οφ. 

Η αποστολή του ΑΡΗ ταξίδεψε στην πόλη της Πελοποννήσου με μοναδικό πρόβλημα αυτό του Σλάβεν Τσούπκοβιτς. Ο Σέρβος ακολούθησε και χθες θεραπεία, ακολούθησε την υπόλοιπη ομάδα, αλλά δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. 

Στην Πάτρα, o Κώστας Μέξας μετράει μία και… καλή απουσία, αφού δεν έχει στην διάθεση του, τον Κέβιν Ντίλαρντ. Ο Αμερικανός γκαρντ τιμωρήθηκε για δύο μήνες αφού βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης και αποτελεί μία σημαντική απώλεια για τους Πατρινούς. 

Η ταυτότητα του αγώνα

Απόλλων Πατρών-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: Κλειστό Γήπεδο Πάτρας

Ωρα έναρξης: 17:00 

Διαιτητές:  Καρακατσούνης, Τζαφλέρης, Παντελίδης

Προτεινόμενα Άρθρα