Δευτέρα η επιστολή, αναμονή από Κοντονή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από εβδομάδα ξεκαθαρίζει το τοπίο για το θέμα του Κυπέλλου

Οπως είναι γνωστό από το μεσημέρι της Παρασκευής, η Εκτελεστική Επιτροπή της FIFA αποφάσισε να στείλει από κοινού με την UEFA επιστολή προς την ΕΠΟ και την ελληνική κυβέρνηση, με την οποία θα δίνει προθεσμία δύο εβδομάδων για την επανέναρξη του Κυπέλλου, απειλώντας παράλληλα με κυρώσεις το ελληνικό ποδόσφαιρο αν ο Σταύρος Κοντονής εμείνει στην απόφασή του για οριστική διακοπή της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστολή αυτή αναμένεται να σταλεί στη χώρα μας την προσεχή Δευτέρα, οπότε και θα ξεκινήσει ένας κύκλος διαβουλεύσεων μεταξύ FIFA-UEFA-ΕΠΟ-Υπουργείου με άγνωστη ασφαλώς κατάληξη.

Από εκεί και πέρα, η μόνη ενημέρωση που έχει ο Σταύρος Κοντονής για το θέμα είναι από τα ΜΜΕ και μάλιστα την ώρα που ελάμβανε γνώση για τις προθέσεις των διεθνών συνομοσπονδιών, η απόφασή του για διακοπή του Κυπέλλου δημοσιευόταν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Όπως διέρρεαν, εξάλλου, από το Υπουργείο, ο κ. Κοντονής δεν πρόκειται να τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα πριν πάρει στα χέρια του την περιβόητη επιστολή.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα