Νέο μέγα σκάνδαλο ΕΠΟ υπέρ των…αδικημένων!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Πρόστιμο στους…επαναστάτες για το αντικείμενο που χτύπησε τον Λαζαρίδη- Κοντωνή συγχαρητήρια για τους τακτικούς δικαστές!

Μία ακόμα σκανδαλώδης απόφαση από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για τον ΠΑΟΚ. Με…πάτημα το δεδικασμένο Κουλιμπαλί (εξίσωσαν τον αναπτήρα στο πόδι του Κουλιμπαλί με το αντικείμενο στο κεφάλι του Λαζαρίδη) οι μονιμως αδικημένοι είδαν την ποινή της μίας αγωνιστικής στον Λαζαρίδη να γίνεται χρηματικό πρόστιμο.

Μία ακόμα…αδικία από την ΕΠΟ που…πολεμάει τους επαναστάτες. Μία ακόμα επική απόφαση από τους τακτικούς δικαστές του Κοντωνή που κόπτεται για το καλό του ποδοσφαίρου και την εξυγίανση, όπως επίσης και την εξάλειψη της βίας. Προφανώς η βία θα εξαλειφθεί αν οι παίκτες δέχονται αντικείμενα στο κεφάλι και οι ομάδες δεν τιμωρούνται από τους τακτικούς δικαστές που θα…έκαναν την διαφορά. Φυσικά στην Θεσσαλονίκη αυτή η απόφαση δεν έγινε δεκτή ως σκάνδαλο.

Είναι…δεδικασμένο. όπως ήταν και με τον Κουρομπίλια. Συνεχίστε στο μεταξύ κάποιοι Αρειανοί να λέτε ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε και να αναδεικνύουμε την σκανδαλώδη εύνοιά τους από το ίδιο ακριβώς σύστημα που…ξεφωνίζουν και οδήγησε τον ΑΡΗ στην διάλυση.

Αναλυτικά η σκανδαλώδης απόφαση: 

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 16/16-3-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθμ. 62/4-3-2016 απόφασης της ΠΕ/Super League. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Επανακρίνει την υπόθεση. Επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή 24.500 ευρώ».

Προτεινόμενα Άρθρα