Τα ανανεωμένα… φτερά του ΑΡΗ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πολλά προβλήματα δημιούργησε ο ΑΡΗΣ στην Κοζάνη από τις πλευρές

Ο ΑΡΗΣ χθες πέτυχε μία από τις πιο ευρείες φετινές του νίκες και σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται στο πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως από τα πλάγια. 

Σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, οι «κίτρινοι» χθες λειτούργησαν πολύ καλά από τις πλευρές επιθετικά. Αμυντικά από την άλλη παρουσίασαν ένα θέμα στις επιστροφές, το οποίο βέβαια είναι φυσιολογικό από την στιγμή που η ομάδα δεν αγωνίστηκε με… καθαρά μπακ. 

Η πολύ καλή άποδοση του ΑΡΗ επιθετικά από τις πλευρές, δεν φαίνεται μόνο από την γενικότερη εικόνα του μέσα από το παιχνίδι αλλά και από τα γκολ που σημείωσε. Το πρώτο γκολ του Κόκε προήλθε από ασίστ του αριστερού μπακ Καζναφέρη που πάτησε περιοχή. Το 2-0 του Καπνίδη ξεκίνησε από την σέντρα ακριβείας του Βουτσιά στο δεύτερο δοκάρι, ενώ ο Ν’ Λουντούλου κέρδισε το πρώτο πέναλτι της ομάδας και σκόραρε για το 4-1, πριν ο Ντούνης ανατραπεί στο 85′ και δώσει στον Καπνίδη να ευκαιρία να βρει ξανά δίχτυα από την άσπρη βούλα. 

Πολύ απλά, όλα τα γκολ του ΑΡΗ προήλθαν από τις πλευρές. Στοιχείο πολύ σημαντικό και το οποίο άφησε φυσικά ικανοποιημένο τον Αναστόπουλο, που βασίζει πολλά στο παιχνίδι της ομάδας από τα πλάγια και κυρίως στις ενέργειες των εξτρέμ, ζητώντας να πατούν όσο περισσότερο μπορούν στην περιοχή.

Προτεινόμενα Άρθρα