Εναν γύρο μετά!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Του… πάει η Κοζάνη

Ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου ήταν από τους διακριθέντες του ΑΡΗ στην νίκη επί της Κοζάνης, βάζοντας και αυτός το… λιθαράκι του με το γκολ που πέτυχε και την συνολική παρουσία του.

Ο Γάλλος ξεκίνησε στη αριστερή πλευρά, τα πήγε όμως πολύ καλύτερα όταν ο Αναστόπουλος τον μετέφερε στην δεξιά. Με πολλές κούρσες και καλή συμπεριφορά τακτικά, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Βέβαια βρήκε και τον χώρο να το κάνει αφού η Κοζάνη βοήθησε σε αυτό, ακόμα όμως και όταν βρέθηκε σε μικρούς χώρους δράσης, με διπλά μαρκαρίσματα πάνω του, λειτούργησε καλά ατομικά. Ενα τέτοιο παράδειγμα είναι ντρίμπλα του και το… άδειασμα σε δύο αντιπάλους στο 33′, όταν και κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Καπνίδης ένα λεπτό αργότερα.

Το αξιοσημείωτο πάντως για τον Ν’ Λουντούλου, είναι ότι χθες βρήκε πάλι δίχτυα μετά από έναν ολόκληρο γύρο. Τελευταία φορά που σκόραρε, χάρισε στον ΑΡΗ τους τρεις βαθμούς στην έδρα της Κοζάνης, ενώ έχει ακόμη ένα τέρμα στην εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-1.

Προτεινόμενα Άρθρα