Φώναξε «παρών»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καλή εμφάνιση και χθες από τον Ισπανό, που δείχνει πιο «φρέσκος»

Ο Αντώνης Καπνίδης ήταν ο πρωταγωνιστής του ΑΡΗ στην χθεσινή νίκη επί της Κοζάνης με τα τρία γκολ που πέτυχε. Σίγουρα όμως στους παίκτες που έκαναν την διαφορά, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, συγκαταλέγεται δίκαια και ο Σέρχιο Κόκε. 

Ο Ισπανός χρησιμοποιήθηκε για 45 λεπτά από τον Αναστόπουλο και στο ημίχρονο έγινε αλλαγή, πρόλαβε όμως να βάλει και την δική του «σφραγίδα» στην νίκη της ομάδας. Ηταν άλλωστε αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό (τρίτο φετινό γκολ για τον Ισπανό), ενώ στο 29′ η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και το ωραίο σουτ που επιχείρησε, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Στο κομμάτι της δημιουργίας, ελλείψει του Τάτου ανέλαβε περισσότερες πρωτοβουλίες και εκεί ήταν που έδειξε περισσότερο την κλάση του, με το σωστό μοίρασμα της μπάλας και κάποιες ωραίες πάσες που έβγαλε. Τρανό παράδειγμα η… 40ντάρα μπαλιά ακριβείας στον Ντούνη, με τον τελευταίο στην συνέχεια της φάσης να σημαδεύει το δεξί δοκάρι του Τζόρτζεβιτς.

Η ουσία είναι ότι μετά και τον αγώνα στην Καλαμαριά, ο Κόκε δείχνει ξανά… φρέσκος μετά ένα μέτριο διάστημα που υπήρξε στην απόδοση του. Αναμφίβολα όμως μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα, αρκεί να δουλέψει ακόμα περισσότερο και να είναι 100% έτοιμος εν όψει Φούτμπολ Λιγκ.  

Προτεινόμενα Άρθρα