Στον… αστερισμό του Καπνίδη!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι κυνηγάει ο επιθετικός του ΑΡΗ στις αγωνιστικές που απομένουν

Τον γκλοτζή του φαίνεται ότι έχει βρει ο ΑΡΗΣ φέτος με τον Αντώνη Καπνίδη, ο οποίος δεν σταματάει να σκοράρει και μένει να φανεί με πόσα γκολ θα ολοκληρώσει την χρονιά. 

Ο 23χρονος επιθετικός έφτασε χθες τα 16 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα και απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό φυσικά δεν φαίνεται μόνο από την χθεσινή του εμφάνιση, αλλά από την γενικότερη παρουσία του στα τελευταία παιχνίδια. Πριν το ματς με την Κοζάνη άλλωστε, είχαν προηγηθεί τρεις σερί αγώνες στους οποίους βρήκε δίχτυα και συγκεκριμένα απέναντι σε Λαγκαδά, Νέστο και Καλαμαριά. 

Η μέχρι τώρα συγκομιδή του, τον φέρνει πλέον μόνο 1ο στην κορυφή των σκόρερ του 1ου ομίλου, όπου ο Γαϊδαρτζής της Δράμας ακολουθεί με 14 γκολ. Πλέον όμως ο Καπνίδης δεν μπορεί να στοχεύει μόνο στην πρωτιά του ομίλου του ΑΡΗ, αλλά και σε ολόκληρη την Γ’ Εθνική. 

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, ο φορ του ΑΡΗ βρίσκεται μόνος στην 2η θέση των σκόρερ της κατηγορίας, πίσω από τον Γκούρτσα του Αιγινιακού που έχει μόλις ένα παραπάνω, δηλαδή 17. Την πρώτη τριάδα ολοκληρώνει ο Κατσικοκέρης του Ερμή Ζωνιανών με 15 γκολ. 

Ολα τα παραπάνω φυσικά για μία κατηγορία όπως η Γ’ Εθνική, η οποία δεν είναι εύκολη για τους επιθετικούς, αλλά διαφορετική σε σχέση με την Φούτμπολ Λιγκ. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Καπνίδης εξελίσσεται σε ένα από τα κέρδη του φετινού ΑΡΗ αγωνιστικά. Και μιλάμε για ένα παιδί που αγωνίστηκε στις ακαδημίες του ΑΡΗ, γύρισε μετά από δοκιμή στην ομάδα και με τις εμφανίσεις του πέρυσι αλλά κυρίως φέτος, σταδιακά ανεβάζει τις μετοχές του.

Προτεινόμενα Άρθρα