«Ο.τι μπορούμε, για να ευχαριστούμε τον κόσμο»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δηλώσεις του 23χρονου φορ για το σημερινό αποτέλεσμα του ΑΡΗ και την συνέχεια της ομάδας

Χαρούμενος και παράλληλα προσγειωμένος ήταν ο Αντώνης Καπνίδης μετά το τέλος του αγώνα με την Κοζάνη, παρά την εμφάνιση του και τα τρία γκολ που σημείωσε.

Ο 23χρονος επιθετικός στάθηκε περισσότερη στην συλλογική εικόνα και προσπάθεια της ομάδας, ελπίζοντας σε ανάλογη συνέχεια. 

Για την εμφάνιση του και τα τρία γκολ που πέτυχε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Στόχος είναι όμως οι επόμενες εμφανίσεις, γιατί δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν».

Για την επιλογή του Αναστόπουλου να χτυπήσει και αυτός τα δύο πέναλτι: «Ο προπονητής θα αποφασίσει. Ηταν εντολή να εκτελέσω εγώ τα πέναλτι. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη».

Για την εικόνα της ομάδας και τον κόσμο: «Σίγουρα ο κόσμος είναι αρκετά δυσαρεστημένος με την κατάσταση στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Κάνουμε ό,τι μπορούμε. Χαιρόμαστε όταν χαίρεται και ο κόσμος. Ευελπιστούμε σε μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου στα επόμενα ματς, γα να τον ευχαριστήσουμε».

Για το γεγονός ότι και οι ίδιοι οι συμπαίκτες του ήθελαν να εκτελέσει αυτός τα πέναλτι: «Χαίρομαι που υπάρχει εμπιστοσύνη από τους συμπαίκτες μου. Υπήρχε και η εντολή στα αποδυτήρια. Δεν θα μπορούσα να καταφέρω όμως χωρίς αυτούς».

Προτεινόμενα Άρθρα