"Δεν τα παρατάμε, βασικός στόχος η 3η θέση"

από AllAboutARIS

Ο Θόδωρος Ζάρας μίλησε στην ΕΡΤ 3 για την 3η θέση αλλά και την μεγάλη νίκη μέσα στην Κηφισιά με την επική ανατροπή στο τελευταίο λεπτό.

Αρχικά ο Έλληνας γκαρντ τόνισε για το ρεκόρ των εννέα συνεχόμενων νικών που είχε πετύχει την περίοδο 2007-08 και το οποίο θα ισοφαρίσει η τωρινή ομάδα με νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών: “Θα είναι ευχής έργον να γίνει και αυτό, θα είναι μία επιτυχία για την ομάδα η οποία δείχνει ότι δουλεύουμε σωστά. Αν το πετύχουμε θα είναι κάτι σημαντικό”.

Για την ανατροπή και την νίκη στην Κηφισιά είπε: “Η ομάδα δεν τα παρατάει και το έδειξε με την Κηφισιά αλλά και με την ΑΕΚ. Ο ΑΡΗΣ δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα τελευταία λεπτά και βγαίνουμε νικητές. Ο ΑΡΗΣ έχει φτιαχτεί σωστά, ξέρουμε ότι ο Οκάρο (Ουάιτ) και ο ΜακΝίλ είναι οι πρωταγωνιστές, αυτοί που τραβάνε το σκορ, οι ηγέτες μας, αλλά δεν μπορεί να γίνεται σε όλα τα παιχνίδια. Εμείς οι υπόλοιποι είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όταν πρέπει”.

Όσον αφορά τον στόχο της 3ης θέσης, όπου ο ΑΡΗΣ έχει πλέον τις περισσότερες πιθανότητες, ο Θόδωρος Ζάρας είπε: “Η 3η θέση βρίσκεται πιο κοντά, είναι ο βασικός μας στόχος αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα, κόντρα σε μία δυνατή ομάδα όπως ο Απόλλων ο οποίος είναι δυνατός στην έδρα του. Θα δούμε στην πορεία”.

Προτεινόμενα Άρθρα