Αυτοί που… πρέπει να πάρουν κάρτα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακόμη τέσσερις παίκτες στο όριο των καρτών

Τρεις παίκτες θα απουσιάσουν σήμερα για τον ΑΡΗ λόγω καρτών, υπάρχουν όμως άλλοι τέσσερις που βρίσκονται στο όριο και κινδυνεύουν άμεσα με τιμωρία. 

Τάτος, Γεωργιάδης και Τσουμάνης «κιτρινίστηκαν» στο λάθος παιχνίδι, αφού καλύτερο θα ήταν να το κάνουν σήμερα απέναντι στην Κοζάνη. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσαν να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με τις Σέρρες, το οποίο ο ΑΡΗΣ θα πάρει άνευ αγώνος. Ενα σενάριο φαντάζει αρκετά καλό, για όσους βρίσκονται ακόμα στο όριο. 

Τα πράγματα είναι απλά για τους Ντούνη και Πόι, οι οποίοι έχουν από τρεις κάρτες. Αμφότεροι το πιο πιθανό είναι να αγωνιστούν σήμερα και εφόσον δεχθούν ακόμη μία και φτάσουν τις τέσσερις, θα εκτίσουν στο ματς με τις Σέρρες που δεν θα γίνει και έτσι θα υπολογίζονται κανονικά για την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Αλεξανδρούπολη. Αντίθετα οι άλλοι δύο που βρίσκονται στο όριο, Καζναφέρης και Καλογέρης, θα χάσουν και το παιχνίδι με τους Θρακιώτες εφόσον «κιτιρνιστούν», αφού έχουν από εννιά και έξι κάρτες αντίστοιχα. Δηλαδή θα απουσιάσουν από δύο αγώνες.

Προτεινόμενα Άρθρα