Θέλει να κάνει… 21

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακόμη πιο κοντά στην μαθηματική του άνοδο θέλουν να βρεθούν σήμερα οι «κίτρινοι»

Ακόμη ένα τρίποντο στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο θέλει σήμερα ο ΑΡΗΣ, απέναντι στην ομάδα της Κοζάνης. 

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τον σύλλογο της Δυτικής Μακεδονίας στις 16:15 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4) για την 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, με στόχο την τέταρτη σερί νίκη τους, που θα τους φέρει πιο κοντά στο… πρόωρο τέλος της χρονιάς. 

Αλλαγές από Αναστόπουλο, ελέω… καρτών

Σε ένα ακόμη παχνίδι, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες των τιμωρημένων Τάτου, Γεωργιάδη και Τσουμάνη. Αντίθετα, υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Ρόβα που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ δεδομένη είναι η απουσία του τραματία Μπάμπη Παυλίδη. 

Με ελλείψεις η Κοζάνη στο «Βικελίδης»

Τα προβλήματα δεν λείπουν και για την Κοζάνη, η οποία θα παραταχθεί επίσης με απουσίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το σημερινό παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Παρασκευάς δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Τραυλό και Δυνοβίτση, τον Αλμπάνη που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, όπως και τον Πιτσιάβα που συμμετέχει στην Μικτή ομάδα στην 4η περιφέρεια.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΑΡΗΣ-Κοζάνη

Ωρα: 16:15

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Διαιτητής: Βασίλης Σιδερίδης (Καστοριάς)

Βοηθοί: Γιώργος Κεσίσογλου (Πέλλας), Βαγγέλης Μίσκος (Πέλλας),

Προτεινόμενα Άρθρα