"Θέλω την πρόκριση"

από AllAboutARIS

Πρόκριση, ακόμα και αν αυτή έρθει μέσω της διαδικασίας των πέναλτι θέλει ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Φιλίπ Κοκού, ο οποίος στάθηκε στην "καυτή" ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο "Βιθέντε Καλδερόν".

Η Αϊντχόφεν φιλοξενείται σήμερα το βράδυ στο «Βιθέντε Καλδερόν» από την Ατλέτικο Μαδρίτης και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, θα παίξει για δύο αποτελέσματα: είτε τη νίκη, είτε την ισοπαλία με οποιοδήποτε σκορ. Σε αυτό στάθηκε και ο Φίλιπ Κοκού, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

“Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση και δε μας νοιάζει αν αυτό θα γίνει μέσω των πέναλτι. Το να παίζει κανείς για το 0-0 όμως, δεν είναι εύκολο. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, όχι απλά να αμυνθούμε. Θα τα δώσουμε όλα. Είναι η ευκαιρία μας να προκριθούμε, το ξέρουμε ότι δε θα είναι εύκολο, πρέπει όμως να το πιστέψουμε”, είπε αρχικά ο προπονητής των Ολλανδών και συνέχισε:

“Πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη, είτε για την ισοπαλία. Έχουμε παίξει ενάντια σε κορυφαίες ομάδες, σε πολύ μεγάλα γήπεδα. Η ατμόσφαιρα θα πρέπει να δώσει επιπλέον ενέργεια στους παίκτες, ακόμα και αν οι οπαδοί δεν υποστηρίζουν αυτούς. Υπάρχει “καυτή” ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο, ατμόσφαιρα που έχει γίνει ακόμα πιο καυτή τα τελευταία χρόνια, με την παρουσία του Ντιέγκο Σιμεόνε”.

Προτεινόμενα Άρθρα