Mητέρα παίκτη βγαίνει στα ραδιόφωνα και… κράζει τον προπονητή

από AllAboutARIS

Απίστευτο περιστατικό στην Πενιαρόλ με την μητέρα του αναπληρωματικού τερματοφύλακα να βγαίνει σε ραδιοφωνικές εκπομπές και να… κράζει!

Διότι, αν δεν υπερασπιστεί η μάνα το παιδί της, ποιος θα το κάνει; Βέβαια, η κυρία Μαρία, μητέρα του τερματοφύλακα Νταμιάν Φρασκαρέλι το παράκανε. H ομάδα της Ουρουγουάης έκανε κακό ξεκίνημα στο Κόπα Λιμπερταδόρες χάνοντας εντός έδρας από την Ουρακάν και στη συνέχεια εκτός έδρας από την Ατλέτικο Νασιονάλ της Κολομβίας. Ο τερματοφύλακας Γκουρουσεάγκα δέχθηκε επικρίσεις και η μητέρα του δεύτερου πορτιέρε βρήκε την ευκαιρία να ξεσπαθώσει.

Πήρε, λοιπόν, τηλέφωνο σε εκπομπή αθλητικού ραδιοφώνου, από αυτές που βγάζουν στον αέρα ακροατές και άρχισε να… χώνει.  «Η Πενιαρόλ δεν πρόκειται να νικήσει όσο κρατάνε τον Γκουρουσεάγκα στο τέρμα. Έχουν τον Φρασκαρέλι στον πάγκο, έναν έμπειρο τερματοφύλακα που έχει παίξει στην Κύπρο και στη Χιλή και οι δημοσιογράφοι λένε ότι είναι ένας από τους τρεις καλύτερους τερματοφύλακες στην Ουρουγουάη. Και συνεχίζουν με τον Γκουρουσεάγκα που κάνει βλακείες, βλακείες, βλακείες και τον σώζει η άμυνα» ήταν τα λόγια της ακροάτριας. 

Οι παρουσιαστές της εκπομπής άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με την κυρία Μαρία και την ρώτησαν ευθέως αν έχει συγγένεια με τον δεύτερο τερματοφύλακα. Εκείνη δεν το αρνήθηκε και, όπως ήταν φυσικό, η παραδοχή της ξεφτίλισε τον γιο της και προκάλεσε σούσουρο στα αποδυτήρια της ομάδας. 

«Είναι η μητέρα μου, αλλά δεν μπορώ να είμαι υπεύθυνος για όσα κάνει. Μίλησα και με τον Γκαστόν και του είπα ότι αυτό δεν πρόκειται να χαλάσει τη φιλία μας. Όλος ο κόσμος ξέρει πόσο καλή σχέση έχουμε» ανέφερε ο Φρασκαρέλι προσπαθώντας να διαχωρίσει τη θέση του από τη μαμά του.

Προτεινόμενα Άρθρα