Σοβαρός για το «διπλό»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χωρίς Ρόβα και Παυλίδη οι «κίτρινοι» στην Καλαμαριά

H άνοδος για τον ΑΡΗ είναι πλέον δεδομένη. Το μόνο που απομένει είναι το… μαθηματικό της υπόθεσης και στόχος όλων είναι αυτό να γίνει άμεσα. Για αυτό και σήμερα απέναντι στην Καλαμαριά, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τους «κίτρινους», πέραν της νίκης. 

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου φιλοξενείται από τους «πόντιους» στις 15:30 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4), στο τελευταίο δύσκολο -θεωρητικά- παιχνίδι που έχει να δώσει μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Ο ΑΡΗΣ πετυχαίνει την Καλαμαριά σε περίοδο φορμάς και μαζί με την κάκιστη κατάσταση του γηπέδου, γίνεται κατανοητό ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις. 

Η νέα απουσία που προέκυψε αυτή την εβδομάδα για τον Αναστόπουλο είναι αυτή του Ρόβα, ο οποίος θα απουσιάσει λόγω καρτών. «Απών» είναι επίσης ο τραυματίας Παυλίδης, ενώ επιστρέφει από την τιμωρία του ο Μελισσάς. Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί λίγο πριν την σέντρα, είναι ποιος εκ των Καλογέρη ή Καζναφέρη θα καλύψει το κενό που υπάρχει στα χαφ. 

Στην Καλαμαριά, στην διάθεση του Γιάννη Πολλαετίδη βρίσκονται πάλι οι Νταμαρλής, Αγτζίδης και Μωυσίδης που επιστρέφουν από τιμωρία. Νέο πρόσωπο αναμένεται να είναι και ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό. Αντίθετα, εκτός αναμένεται να μείνει ο ανέτοιμος Μπουλγκουρίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα