Η τριάδα περνάει (και) από την Κηφισιά!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την τελική κατάταξη του ΑΡΗ στην regural season

Μία από τις πιο δύσκολες φετινές αποστολές του έχει σήμερα ο μπασκετικός ΑΡΗΣ, ο οποίος φιλοξενείται στην Κηφισιά από την ομώνυμη ομάδα (16:15, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2/NS2 HD Λ.π.Λ.), για την 22η αγωνιστική της Μπάσκετ Λιγκ. 

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος οι «κίτρινοι» πέφτουν στα βαθιά και δοκιμάζονται στο «Ζηρίνειο», θέλοντας να αποφύγουν οποιεσδήποτε δυσάρεστες εκπλήξεις. Και όλα αυτά φυσικά, στην προσπάθεια τους να τερματίσουν στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

O ΑΡΗΣ βρίσκεται από χθες στην πρωτεύουσα, με τον Μιχάλη Πελεκάνο να ακολουθεί κανονικά την αποστολή. Ο έμπειρος φόργουορντ συμμετέχει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας, όχι όμως σε φουλ ρυθμούς. Ο Πρίφτης λογικά θα προσπαθήσει να τον προφυλάξει, δεν αποκλείεται όμως να πατήσει στο παρκέ ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα και αν το απαιτήσουν οι συνθήκες. 

Στην Κηφισιά από την άλλη, η ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση με 31, αλλά μόνο έναν περισσότερο από την 9η θέση. Για αυτό και είναι αποφασισμένοι να υπερβάλλουν εαυτό, γνωρίζοντας ότι έχουν δύσκολο έργο απέναντι στον ΑΡΗ, για τον οποίο προετοιμάστηκαν χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. 

Η ταυτότητα του αγώνα

Αγώνας: Κηφισιά (5η, 30β.)-ΑΡΗΣ (3ος, 37β.)

Ωρα: 17:15

Γήπεδο: Ζηρίνειο

Διαιτητές: Φούφης, Γκούμας,Τσώνος

Προτεινόμενα Άρθρα