Εξετάζει Μάικλ Έρικ η ΑΕΚ

από AllAboutARIS

Είχε περάσει από τον Πανελευσινιακό για ένα παιχνίδι πέρσι

Ο Γιούρι Ζντοβτς θέλει να ενισχυθεί η ΑΕΚ κοντά στο καλάθι και εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Μάικλ Έρικ, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό για ένα παιχνίδι! Οι άνθρωποι του Πανελευσινιακού είναι αυτοί που έδωσαν πληροφορίες στους ιθύνοντες της ΑΕΚ και η περίπτωσή του προχωρά…

Ο 28χρονος ύψους 2,11μ. Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ φέτος αγωνίζεται στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ με τους Texas Legends (σ.σ. θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς) και πέρυσι είχε περάσει για μία και… συλλεκτική εμφάνιση από τον Πανελευσινιακό!

Η ομάδα της Ελευσίνας συμφώνησε μαζί του στις 10/12/2014 και τρεις ημέρες αργότερα την οδήγησε σε νίκη στην Αμαλιάδα επί του Κόροιβου (73-74), με 19 πόντους και το νικητήριο καλάθι, επτά δευτερόλεπτα πριν το τέλος!

Ωστόσο, την επόμενη κιόλας μέρα αποχώρησε για την Μπρίντιζι, καθώς η ιταλική ομάδα πλήρωσε το… buy out στο συμβόλαιό του!

Ο Έρικ αποφοίτισε το 2012 από το Τεμπλ, ωστόσο δεν έγινε ντραφτ και έχει αγωνιστεί στο NBDL, στους Canton Charge (2012/2013) και Texas Legends (2013/2014), στους οποίους αγωνίζεται και φέτος, με 12,1π. και 9,1ριμπ. κατά μέσο όρο σε 29 αγώνες.

Προτεινόμενα Άρθρα