Μπουτάρη δεν υπάρχει είμαι ΑΡΗΣ και… κάτι άλλο

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Μετά το λιβάνισμα στον Σαββίδη ο Μπουτάρης δήλωσε και…Ολυμπιακός εκτός από ΑΡΗΣ

Αυτή την φορά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης προχώρησε ακόμα περισσότερο. Μετά το λιβάνισμα στον Σαββίδη, μετά τις δικές του δηλώσεις ότι τα εγγόνια του είναι ΠΑΟΚ και ο ΑΡΗΣ δεν θα έπρεπε να έχει ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά μόνο μπάσκετ, έκανε άλλη μία δήλωση με προφανείς τους στόχους: “Στο ποδόσφαιρο είμαι ΑΡΗΣ και Ολυμπιακός, αλλά ντρέπομαι για τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού”.

Κύριε Δήμαρχε μπορεί στο παρελθόν να έχεις δώσει χρήματα στον σύλλογο και μάλιστα ουκ ολίγα, αλλά αυτό δεν νομιμοποιεί τα όσα λες εδώ και χρόνια. Προφανώς και δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι ο Αρειανός δεν μπορεί να είναι ΑΡΗΣ και λίγο… Ολυμπιακός, λίγο Παναθηναικός και ολίγη από τζατζίκι. Προφανώς δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει ΑΡΗΣ και ας το έχεις πληρώσει με πολλά δικά σου χρήματα. 

Εκτός αν θεωρείς ότι επειδή έχεις πληρώσει πριν πολλά χρόνια στο μπάσκετ χρήματα-γιατί έτσι γούσταρες- μπορείς να λες σήμερα ότι νάναι. Δεν ξέρουμε αν αντλαμβάνεσαι τι λες για τον ΑΡΗ εδώ και χρόνια ή αν τα λες ακριβώς γιατί τα αντιλαμβάνεσαι και θες να δημιουργείς ντόρο. Σε κάθε περίπτωση Αρειανός μπορεί να λες ότι ήσουν, αλλά πλέον δεν είσαι. Ή για να το πούμε σωστά δε νιώθεις την περηφάνια που νιώθει ένα αρειανάκι που φοράει την φανέλα του ΑΡΗ ακόμα και στην ερασιτεχνική Γ εθνική.

Γιατί ΑΡΗΣ και… κάτι άλλο μαζί δεν γίνεται. Μόνο μία περίπτωση υπήρξε τα χρόνια μάλιστα που ήσουν παράγοντας. Να είναι οι οπαδοί των άλλων ομάδων ΚΑΙ ΑΡΗΣ στο μπάσκετ. Από θαυμασμό στον Αυτοκράτορα, στον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας, που όποτε σου δίνεται αφορμή, τον μειώνεις και εκφράζεσαι με κακία λόγω των (δικαιολογημένων 100%) αντιδράσεων του κόσμου του ΑΡΗ στις κατά καιρούς ασυναρτησίες σου. 

Όταν είσαι Αρειανός δεν υπάρει τίποτα άλλο. Καμία ομάδα, κανένας σύλλογος. Για αυτό την επόμενη φορά μίλα καλύτερα για την επισήμως αγαπημένη σου ομάδα με τον καλό επενδυτή από την Ρωσία “που θα γίνεις χαλί για να σε πατήσει…”. Μπορείς και να ντυθείς στα χρώματα της αγαπημένης σου ομάδας μέρες που είναι. Απλά για να συνάδουν πλέον τα λόγια σου, με τις πράξεις και την εμφάνισή σου…

Προτεινόμενα Άρθρα