Ξανά γιούχα για Ρονάλντο

από AllAboutARIS

Δεν μέτρησε η καλή εμφάνιση του Πορτογάλου

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της Τρίτης απέναντι στους Ρωμαίους, για να βοηθήσει και τον Χάμες να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Παρά τις προσπάθειές του, ο κόσμος έδειξε να έχει πλέον διαφορετική αντιμετώπιση προς εκείνον, αφού, σε ορισμένες καλές στιγμές τις οποίες δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ, ακούστηκαν αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα από μερίδα οπαδών σε ορισμένα τμήματα των κερκίδων του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

 
«Θα ήθελα να πω στον κόσμο πρώτα να σκέφτεται και μετά να πράττει…» είπε ο Σέρχιο Ράμος προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον Κριστιάνο και συνέχισε: «Τους σέβομαι τους οπαδούς μας, αλλά όταν ένα παιχνίδι δεν μας πηγαίνει όπως θα το θέλαμε, θα έπρεπε ο κόσμος να μας στηρίζει και όχι ν’ ασκεί ακόμα μεγαλύτερη πίεση. Ο Κριστιάνο είναι ιστορικός ποδοσφαιριστής για τον σύλλογο και έχει καταφέρει πολλά. Ξέρω όμως ότι όταν ο κόσμος αποδοκιμάζει, είναι γιατί έχει απαιτήσεις και θέλει να βλέπει το καλύτερο από εμάς».

Από την πλευρά του, ο Ζινεντίν Ζιντάν υποστήριξε: «Τα όσα γίνονται και οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, απλά θα τον κάνουν καλύτερο και θα του δώσουν νέα κίνητρα. Ξέρω πως κάθε φορά που ο Ρονάλντο είναι στο γήπεδο, θέλει πάντοτε να σκοράρει και να κερδίζει». 

Προτεινόμενα Άρθρα