Αποχαιρέτισε με ψηλά το κεφάλι

από AllAboutARIS

Η επικράτηση των «κιτρίνων» δυστυχώς δεν είχε αντίκρισμα καθώς η ομάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α2.

Σε έναν αγώνα με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο ΑΡΗΣ αγωνίστηκε για το γόητρό του και κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Ασπίδας Ξάνθης με 28-26 και να αποχαιρετίσει με ψηλά το κεφάλι την κατηγορία. Μάλιστα, με το αποτέλεσμα αυτό οι φιλοξενούμενοι ακολουθούν τους «κίτρινους» στον υποβιβασμό ενώ αν κέρδιζαν εξασφάλιζαν την παραμονή.

Ο ΑΡΗΣ πήρε από νωρίς το προβάδισμα χωρίς όμως να πάρει διαφορά μεγαλύτερη των δύο τερμάτων με την Ασπίδα να περνάει μπροστά για πρώτη φορά με 10-11 στο 21’, όμως οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα πριν το ημίχρονο το οποίο έληξε με τον ΑΡΗ μπροστά με 16-13.

Στην επανάληψη, η διαφορά υπέρ των «κιτρίνων» μεγάλωσε κι έφτασε το +7 (21-14) στο 37ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ανατροπή, έφτασαν στο 25-23 10 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, όμως ο ΑΡΗΣ κράτησε ανέπαφη την εστία του για 8 λεπτά, διεύρυνε το προβάδισμά του στο +4 (27-23) στο 57’ με γκολ του Τσαγκαράκη κι έφτασε τελικά στη νίκη γοήτρου που έψαχνε πριν τον αγώνα.

Ημίχρονο: 16-13
Τελικό: 28-26

Προτεινόμενα Άρθρα