Ισοπαλίες για Τσέλσι και Παρί

από AllAboutARIS

Την Τετάρτη στο Λονδίνο κρίνεται η πρόκριση

Με το μυαλό στον επαναληπτικό με αντίπαλο την Τσέλσι την προσεχή Τετάρτη, η Παρί που δεν έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον για τα ματς του Πρωταθλήματος, άφησε ακόμα δύο πόντους, για 3η φορά στη σεζόν εντός έδρας. Όπως και με την Λιλ, έμεινε στο 0-0 σε ένα παιχνίδι που είχε λιγοστές φάσεις ειδικά προς το φινάλε του ματς.

Ο Λοράν Μπλάν θέλησε να δώσει ανάσες στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, αλλά αναγκάστηκε να τον περάσει σαν αλλαγή, αφού η Παρί είχε αρκετές καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με κυριότερη αυτή στο 44′ μετά από συνδυασμό του Ντι Μαρία με τον Λούκας. Παρόλα αυτά ο Σουηδός δεν μπόρεσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με μεγαλύτερη στιγμή το τετ-α-τετ με τον Πιονιέ στο 92’, όταν ο τερματοφύλακας της Μονπελιέ απέκρουσε με τα πόδια. Για τους φιλοξενούμενους ο ένας πόντος ήταν χρήσιμος μιας κι απομακρύνθηκε οκτώ πόντους από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την άλλη δύσκολα δείχνει ότι θα κυνηγήσει μια θέση στην Ευρώπη η Τσέλσι. Οι «μπλε» διεύρυναν το αήττητό τους στα 13 παιχνίδια, ωστόσο το έκαναν με την έβδομη ισοπαλία σ’ αυτά απέναντι στη Στόουκ (1-1). Οι παίκτες του Χίντινκ θεώρησαν ότι θα καθάριζαν με το γκολ του Τραορέ, αλλά ο Ντιουφ τους πήρε την μπουκιά από το στόμα στο 85’ και τους στέρησε πολύτιμο έδαφος στην αντεπίθεση για την πεντάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα