Μοιρασιά στο Λονδίνο

από AllAboutARIS

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, Τότεναμ και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Με δέκα ολοκλήρωσαν το ματς οι "κανονιέρηδες".

Η Άρσεναλ ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και στο 39 κατάφερε να κάνει το 0-1 με τον Ράμσεϊ, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λέπτου.

Στην επανάληψη, οι ισορροπίες άλλαξαν όταν στο 55ο λεπτό ο Κοκελέν αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Η Τότεναμ εκμεταλλευόμενη σε απόλυτο βαθμό το αριθμητικό της πλεονέκτημα, σημείωσε δύο γκολ μέσα σε διάστημα δύο λεπτών με σκόρερς τους  Αλντερβάιρελντ (60΄) και Κέιν (62΄). 

Οι “Σπερς” έδειχναν ικανοί να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι τέλους και να πάρουν το “τρίποντο” της νίκης, όμως ο τελευταίος λόγος ανήκε στον Αλέξις Σάντσεθ. Ο Χιλιανός επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 76, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. 

Οι δύο ομάδες με τον βαθμό της ισοπαλίας μετρούν πλέον 55 (Τότεναμ), 52 (Άρσεναλ), δύο και πέντε βαθμούς αντίστοιχα λιγότερους από την πρωτοπόρο Λέστερ.

Προτεινόμενα Άρθρα