«Ταλέντο και κίνητρο στα τμήματα υποδομής»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Υποχρέωση μας να προωθούμε παιδιά στην πρώτη ομάδα»

Αισιόδοξος για το μέλλον των τμημάτων υποδομής εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σίτσας, στο πλαίσιο της κοπής της πίτας των ομάδων Κ-17 και Κ-16 που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στο καφέ του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του ΑΡΗ, μιλώντας στον AllAboutARIS στάθηκε στο ταλέντο και το κίνητρο που διαθέτουν τα παιδιά των δύο ομάδων και εξέφρασε την ελπίδα του μία μέρα να στελεχώσουν το ανδρικό τμήμα.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας τίμησε με την παρουσία του. Τους παράγοντες του Ερασιτέχνη, της πρώτης ομάδας και πάνω απ’ όλα τους γονείς. Ευχαριστούμε τα παιδιά που αγωνίζονται στις ομάδες μας. Επ’ ευκαιρία να δώσω και συγχαρητήρια στην Κ-17 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εδώ και πέντε αγωνιστικές. Πέραν του τίτλου, προσπαθούμε για την βελτίωση των παιδιών σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, ώστε να μπορέσουν κάποια στιγμή να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας. Οπως ανεβάσαμε τον Μπουλγκουρίδη φέτος και δύο παιδιά από την περσινή ομάδα, θέλουμε η συνέχεια να είναι ανάλογη», είπε αρχικά ο κ. Σίτσας, σχολιάζοντας εν συνεχεία το επίπεδο στα τμήματα υποδομής.

«Σύμφωνα με τις αξιολογήσεις αλλά και την ζήτηση των παικτών από άλλες ομάδες, έχουμε ένα υλικό το οποίο είναι αξιοπρεπές και μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στα δεδομένα της Σούπερ Λιγκ. Ευελπιστούμε να βγάλουμε παιδιά, τα οποία κάποια στιγμή θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Εχουν κίνητρο, ταλέντο και προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία ήδη κάποιων παικτών στην πρώτη ομάδα. 

 «Αυτό είναι υποχρέωση για εμάς και μας δίνει όρεξη για ακόμα περισσότερη δουλειά. Ηδη ο κ. Αναστόπουλος βλέπει κάποια ακόμα παιδιά από τα τμήματα υποδομής».

Προτεινόμενα Άρθρα