Νίκη για τις κορασίδες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε δύσκολη νίκη επί του προπαιδικού της ΑΕΠ Κατερίνης έφτασαν οι κορασίδες του ΑΡΗ, με σκορ 3-2

Η ενημέρωση του τμήματος, αναφέρει: «Οι κορασίδες του ΑΡΗ πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση,ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, και έτσι έφτασαν στην νίκη εναντίον του προπαιδικού της ΑΕΠ Κατερίνης ο Ηρακλής με 2-3.

Ο αγώνας αυτός,ήταν ο πρώτος για τις θέσεις 9-15 του πρωταθλήματος των κορασίδων του ΑΡΗ και έγινε την Κυριακή 28/2/2016 στις 14:00 στο γηπεδάκι των Planet fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι κίτρινες είχαν την κατοχή της μπάλας,έπαιξαν πάρα πολύ καλά και πίεσαν την αντίπαλη άμυνα για να ανοίξουν το σκορ.

Έτσι,η πίεση αυτή των κοριτσιών του ΑΡΗ απέδωσε στο 10′ της αναμέτρησης,όταν η Μαρία Θωμαδάκη κατέβασε ωραία την μπάλα μετά από το βολέ της Χριστιάνας Βήκα και έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή,στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και κάνοντας έτσι το 0-1 υπέρ του ΑΡΗ.

Στο 15′ πάλι η Μαρία Θωμαδάκη έκανε το 0-2 μετά από σουτ που έκανε έξω από την μεγάλη περιοχή,ύστερα από κόρνερ της Δήμητρας Παρούση.

Και 5 λεπτά αργότερα η Μαρία Θωμαδάκη με όμορφο γυριστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή,έστειλε την μπάλα στα δίχτυα,κάνοντας χατ-τρικ και έτσι το σκορ έγινε 0-3 υπέρ του ΑΡΗ.

Έτσι, το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε εντυπωσιακά για τις κίτρινες με χατ-τρικ της Μαρίας Θωμαδάκη και με σκορ 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι κίτρινες μπήκαν με σκοπό να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και να διατηρήσουν το σκορ, το οποίο ήταν 0-3 και να πάρουν έτσι την νίκη και τους 3 βαθμούς.

Στην συνέχεια όμως, οι κίτρινες δέχτηκαν πίεση από την ομάδα της ΑΕΠ,αλλά η άμυνα των κοριτσιών του ΑΡΗ και η τερματοφύλακας του ΑΡΗ,η Χριστιάνα Βήκα κατάφερναν και διατηρούσαν το σκορ στο 0-3.

Δέκα λεπτά όμως πριν την λήξη του αγώνα η ΑΕΠ μείωσε το σκορ σε 1-3 και 5 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα η ΑΕΠ έκανε το σκορ 2-3.

Στα τελευταία 5 λεπτά όμως, οι κορασίδες του ΑΡΗ δεν κινδύνευσαν και έτσι έφτασαν στην νίκη με 2-3 επί του προπαιδικού της ΑΕΠ Κατερίνης ο Ηρακλής.

Στον πάγκο των κοριτσιών του ΑΡΗ στον αγώνα με το προπαιδικό της ΑΕΠ Κατερίνης ο Ηρακλής κάθισε ο Μάκης Συμεωνίδης,γιατί η προπονήτρια των κορασίδων του ΑΡΗ,η Ρία Κολλήγα,είχε αγώνα εναντίον των Νέων Εργοτέλη.

ΑΡΗΣ(Συμεωνίδης):Βήκα(τερματοφύλακας), Αγαθαγγελίδου, Αναστασιάδου,Γουναρίδου(αρχηγός), Θωμαδάκη, Κέζου, Μπασματζίδου, Παρούση, Πολυχρονιάδου, Σιδερά, Σελεμίδου, Σιδηροπούλου, Τσιάτσου, Μαχαιριδού, Αντωνιάδου, Κρομύδα, Σοφιολάκη».

Προτεινόμενα Άρθρα