Φοβού… τις κάρτες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εξι παίκτες κινδυνεύουν να μείνουν εκτός από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας

Τα επόμενα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο ΑΡΗΣ, θεωρούνται κρίσιμα για την εξασφάλιση της ανόδου και μαθηματικά. Για αυτό τον λόγο, ο Νίκος Αναστόπουλος θέλει να έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες, οι οποίες είναι πιθανόν να πριοκύψουν από τιμωρίες. 

Οι κάρτες αποτελούν αυτή τη στιγμή έναν… πονοκέφαλο για τον 58χρονο τεχνικό, αφού έξι παίκτες βρίσκονται στο όριο και ο κίνδυνος να απουσιάσουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας, είναι πιθανός. 

Πρώτος σε κάρτες είναι ο Καζναφέρης με οκτώ, ενώ μοναδικός που βρίσκεται στο όριο των έξι καρτών είναι ο Καλογέρης. Με μία ακόμη θα χάσει δύο από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, πρόκεται όμως για μία θέση στην οποία υπάρχουν λύσεις. Η μεγαλύτερη ανησυχία έχει να κάνει με τους Τάτο, Ρόβα, Ντούνη, Τσουμάνη και Πόι, οι οποίοι έχουν από τρεις κίτρινες. Βέβαια βρίσκονται σε αυό το όριο εδώκαι αρκετό διάστημα έχοντας καταφέρει να αποφύγουν την τιμωρία, γνωρίζουν όμως ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κόντρα στον Νέστο, από την στιγμή που ακολουθεί και η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. 

Από την άλλη, μικρότερος είναι ο κίνδυνος για τους Γεωργιάδη και Μελισσά που έχουν από δύο. Μόλις μία κίτρινη μετρούν οι Βουτσιάς, Σαμαράς, Κυβελίδης και Καπνίδης, ενώ το βραβείο του… καθαρού αμυντικού κερδίζει ο Ιντζίδης, ο οποίος δεν έχει «κιτρινιστεί» ούτε μά φορά. 

Προτεινόμενα Άρθρα