Εν λευκώ η νέα Λίβερπουλ

από AllAboutARIS

Η διοίκηση της Λίβερπουλ ετοιμάζεται να διαθέσει ένα μεγάλο μεταγραφικό μπάτζετ στο Γιούργκεν Κλοπ το καλοκαίρι για την ενίσχυση του ρόστερ.

Παρά το γεγονός ότι ο Κλοπ πρόσφατα δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα πολλά χρήματα για μεταγραφές, η διοίκηση των «Κόκκινων» είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει στον Γερμανό τεχνικό ένα ικανοποιητικό μπάτζετ το καλοκαίρι για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο πρόσφατος χαμένος τελικός του Λιγκ Καπ «πόνεσε» τον σύλλογο με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ να θέλουν να ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν ώστε η ομάδα να είναι πραγματικά ανταγωνιστική και να παλέψει για τρόπαια.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Κλοπ θα έχει στα χέρια του ένα μεγάλο μπάτζετ ώστε να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις και σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα ένας από τους πρώτους του στόχους θα είναι ο Μάριο Γκέτσε της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός που έχει συνεργαστεί με τον Κλοπ στην Ντόρτμουντ παραχωρείται από τους Βαυαρούς, έχοντας ακόμα 18 μήνες στο συμβόλαιό του, και εικάζεται ότι μία καλή πρόταση θα έπειθε την Μπάγερν Μονάχου να πει το «ναι».

Φυσικά μετά το τέλος της σεζόν, ο Κλοπ θα πρέπει να αποφασίσει σχετικά και με το ξεσκαρτάρισμα που θα γίνει στο ρόστερ, με τους Μπεντέκε, Κόλο Τουρέ, Άλεν και Μπαλοτέλι να βρίσκονται προς την έξοδο του «Άνφιλντ».

Προτεινόμενα Άρθρα