Γυαλίζει το μάτι τους!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πλήρεις και αποφασισμένοι για το ροζ φύλλο αγώνα οι «κίτρινοι»

Στο «Nick Galis Hall» χτυπάει σήμερα η καρδιά του μπασκετικού ΑΡΗ και όχι μόνο, για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 17:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2), για την 21η αγωνιστική της Μπάσκετ Λιγκ. 

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σήμερα στο παρκέ του Αλεξανδρείου, με… έπαθλο το γόητρο που έχουν πάντα τέτοια ματς και φυσικά το προβάδισμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην regural season του πρωταθλήματος. 

Ο ΑΡΗΣ διανύει εδώ και περίπου έναν μήνα περίοδο φορμαρίσματος, θυμίζει ξανά την ομάδα που ξεκίνησε την φετινή σεζόν και με «όπλο» το κατάμεστο Αλεξάνδρειο, θέλει σήμερα το ροζ φύλλο αγώνα ώστε να προσπεράσει την Ενωση στην βαθμολογία και να μπει στην πρώτη τριάδα. Φυσικά ο Πρίφτης όλη την εβδομάδα προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην βαρύνει τους παίκτες με περισσότερο από το δεδομένο άγχος που υπάρχει πριν από ένα ντέρμπι. Το ευχάριστο για τον 48χρονο τεχνικό είναι ότι υπολογίζει κανονικά σε όλους τους παίκτες, για ακόμη ένα παιχνίδι.

Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΚ με τον Γιούρι Ζντοβτς στον πάγκο της αρχίζει να πείθει και να… θυμίζει ομάδα, ακόμα όμως έχει δρόμο μπροστά της, όπως φάνηκε στην δύσκολη νίκη επί της Κηφισιάς. Στην Ενωση προετοιμάστηκαν όχι μόνο για τον ΑΡΗ αλλά και για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν σήμερα στο Παλέ, με τον Σλοβένο όπως και ο Πρίφτης, να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα