Κατηγορηματική διάψευση και από τον Μαλλού!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μετά τους Δέλλιο, Παπαστεριανό, ο Γιάννης Μαλλούς εκθέτει τον κ. Παναγόπουλο – Τι είπε ο παλαίμαχος παίκτης του ΑΡΗ στο AllAboutARIS

Μετά τον Δέλλιο και τον Παπαστεριανό, και τρίτος ποδοσφαιριστής από τους φερόμενους ως καταγγέλοντες στ οαίτημα Παναγόπουλου, τον εκθέτει με δημόσια τοποθέτηση του. Ο λόγος για τον Γιάννη Μαλλού.

Το AllAboutARIS, όπως έχει υποχρέωση απέναντι στον κόσμο, τον εντόπισε στην Γερμανία όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια. Κα προφανώς δεν βρίσκονται και εκεί…. Ρώσοι για να τον απειλούν.

«Πραγματικά δεν έχω ιδέα! Εχω να μιλήσω χρόνια με τον κ. Παναγόπουλο. Δεν με ενημέρωσε κανένας», είπε απορημένος ο Μαλλούς στην επικοινωνία που είχε το AllAboutARIS μαζί του.

«Ο,τι έγινε, το έμαθα από τον Αλέκο (σ.σ. Δέλλιο). Αυτούς μου είπε για αυτά τα απίστευτα πράγματα. Δεν έδωσα σε κανέναν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το όνομα μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ΑΡΗ και ίσα ίσα στεναχωριέμαι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται», είπε ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας, ο οποίος εκθέτει τον κ. Παναγόπουλο.

Προφανώς ο κ. Παναγόπουλος είτε μπερδεύτηκε είτε κατάλαβε λάθος και θα ήταν καλό αν μη τι άλλο να ανακαλέσει αναληθείς δηλώσεις του.

Προτεινόμενα Άρθρα