Φτιάχνει γήπεδα στα παραμεθόρια νησιά

από AllAboutARIS

Το ίδρυμα Λάσκαρης αναλαμβάνει την αναδιαμόρφωση δύο γηπέδων μπάσκετ/βόλεϊ στην Αστυπάλαια και στο Κουφονήσι. Τα έργα αυτά έχουν ήδη ξεκινήσει και θα εγκαινιαστούν κατά τη διάρκεια του 22ου Διάπλου της «Ομάδας Αιγαίου», που θα λάβει χώρα μεταξύ 12 και 23 Μαΐου του 2016.

Το «Lascaris foundation», έχοντας ένα από τους βασικούς πυλώνες του την στήριξη του αθλητισμού και την ενίσχυση των παραμεθορίων περιοχών, συνεχίζει να υποστηρίζει την κατασκευή καινούριων πολύ-γηπέδων σε ακριτικά νησιά και μη προνομιούχες περιοχές ή δήμους. Μαζί με την «Ομάδα Αιγαίου», μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που δραστηριοποιείται για 22 συναπτά έτη και προσφέρει στα μικρά και ακριτικά νησιά του Αιγαίου κοινωνικές και ιατρικές υπηρεσίες στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των ακριτικών νησιών του αρχιπελάγους, αναλαμβάνουν την αναδιαμόρφωση δύο γηπέδων μπάσκετ/βόλεϊ στην Αστυπάλαια και στο Κουφονήσι. Τα έργα αυτά έχουν ήδη ξεκινήσει και θα εγκαινιαστούν κατά τη διάρκεια του 22ου Διάπλου της «Ομάδας Αιγαίου», που θα λάβει χώρα μεταξύ 12 και 23 Μαΐου του 2016.

Παράλληλα συνεχίζονται τα έργα κατασκευής τριών πολυγηπέδων (μπάσκετ, βόλλεϋ κτλ) στα νησιά των Λειψών, της Κιμώλου, και της Κάσου στους αντίστοιχους χώρους των τοπικών γυμνασίων, στο οποίο το Lascaris Foundation και η +πλευση (σύμπλευση) έχουν από κοινούν αναλάβει. Τα έργα των γηπέδων, στα οποία θα έχουν την δυνατότητα να αθλούνται περίπου 120 παιδιά στους Λειψούς, 64 παιδιά στην Κίμωλο, και 174 παιδιά στην Κάσο, εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Μαΐου.

Προτεινόμενα Άρθρα