"Τρελαίνεται" με τους… δικέφαλους

από AllAboutARIS

Ο Οκάρο Ουάιτ είναι από τους παίκτες-βαρόμετρα του φετινού ΑΡΗ. Στα περισσότερα παιχνίδια, μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να διακριθεί, ενώ ιδιαίτερα αποτελεσματικός είναι κόντρα σε ομάδες που έχουν για έμβλημά τους τον δικέφαλο αετό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικάνος φόργουορντ στο πρώτο ΑΡΗΣ-Π.Α.Ο.Κ. της καριέρας του σταμάτησε στους 27 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ (τα 5 επιθετικά) και κέρδισε 7 φάουλ, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη.

Ακολούθησε η αναμέτρηση με την Μπουντούσνοστ (η ομάδα της Ποντγκόριτσα έχει και αυτή έμβλημά της τον δικέφαλο αετό) για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup. Ο Οκάρο Ουάιτ ήταν και πάλι εξαιρετικός, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 15 πόντους, 15 ριμπάουντ (τα 5 επιθετικά) και 2 κλεψίματα, βοηθώντας τον Αυτοκράτορα να σημειώσει την πρώτη νίκη του στο Eurocup.

Επόμενη «πρόκληση» για τον Αμερικάνο του ΑΡΗ, το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. στο «Ο.Α.Κ.Α.». Παρά το γεγονός ότι φορτώθηκε νωρίς με φάουλ, ο φόργουορντ των «κιτρίνων» κατάφερε να πρωταγωνιστήσει και πάλι. 20 πόντοι, 7 ριμπάουντ (τα 6 επιθετικά), 3 ασίστ και 5 κερδισμένα φάουλ, ο απολογισμός του Αμερικάνου και νίκη του ΑΡΗ με 74-83.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Ουάιτ αντιμετώπισε ξανά πρόβλημα από νωρίς με τα φάουλ, παρακολουθώντας το μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου από τον πάγκο. Στην επανάληψη όμως, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του (μαζί του και όλη η υπόλοιπη ομάδα) τελειώνοντας το ματς με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ (τα 4 επιθετικά) και 7 κερδισμένα φάουλ.

Την Κυριακή ο ΑΡΗΣ υποδέχεται την Α.Ε.Κ., στο ντέρμπι που θα κρίνει ουσιαστικά ποια ομάδα θα κατακτήσει την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ζητούμενο είναι ο Οκάρο Ουάιτ και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του να τηρήσουν την καλή παράδοση που έχουν απέναντι στην Ένωση.

Προτεινόμενα Άρθρα