Ολα τα βλέμματα στο Ειρηνοδικείο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Υποχρεωμένο το δικαστήριο να δικάσει σήμερα την υπόθεση, από την στιγμή που δεν συντρέχει κανένας λόγος αναβολής

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης είναι στραμμένο σήμερα το ενδιαφέρον όλης της οικογένειας του ΑΡΗ, για την εκδίκαση της υπόθεσης του Ρυσίου και τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού του. 

Μετά από δύο αναβολές, οι άνθρωποι του ΑΡΗ εξασφάλισαν ειδική άδεια και θα παραστούν κανονικά σήμερα το δικαστήριο, άσχετα με τις προθέσεις της πλευράς Σκόρδα, που σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζουν με τα συμφέροντα του συλλόγου. 

Μέχρι χθες ο νομικός του πρώην προέδρου της ΠΑΕ δεν εξασφάλισε την σχετική άδεια. Από την στιγμή όμως που του κοινοποιήθηκε η άδεια που εξασφάλισε ο κ. Μαστρογιάννης, είναι υποχρεωμένος να δώσει το «παρών» και δεν δικαιούται να ζητήσει αναβολή, επικαλούμενος την αποχή των νομικών. Από την στιγμή άλλωστε που ο δικηγορικός σύλλογος Αθηνών έχει δώσει το «οκ» και με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν συντρέχει κανένας λόγος ώστε να μην γίνει η σημερινή εκδίκαση, όπως τόνισε και ο Νίκος Βαλεργάκης χθες, στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air». 

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ ελπίζουν να μην προκύψει κάποιο απρόοπτο και να οριστεί σήμερα η τιμή για το Ρύσιο, ώστε έστω και με αρκετή καθυστέρηση, να προχωρήσει η διαδικασία της εκκαθάρισης.

Προτεινόμενα Άρθρα