Ο ΑΡΗΣ επικοινώνησε κανονικά με τον Λαγκαδά, αλλά…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το αίτημα του ΑΡΗ στον Λαγκαδά και η επίσκεψη των ανθρώπων της ομάδας στο παιχνίδι με το Αγιονέρι

Η ξαφνική άρνηση του Λαγκαδά για την μετάθεση του αγώνα με τον ΑΡΗ το περασμένο Σάββατο προκάλεσε εντύπωση, αφού μέχχρι πρότινος ήταν θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο. Ενα ενδεχόμενο πάντως, το οποίο οι ίδιοι αρνούνται.

Συγκεκριμένα, στέλεχος του Λαγκαδά φιλοξενήθηκε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι ουδέποτε δεν επικοινώνησε μαζί τους κάποιος από τον ΑΡΗ και δεν υπήρχε τίποτε άλλο, πέραν ενός αιτήματος στην ΕΠΟ. Κάτι που από πλευράς ΑΡΗ διαψεύδεται κατηγορηματικά, χωρίς να υπάρχει φυσικά η διάθεση αντιπαράθεσης με την ομάδα του Λαγκαδά. 

Το AllAboutARIS επικοινώνησε με το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κίτρινων», οι οποίοι τονίζουν ότι από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας υπήρξε επικοινωνία του Σίμου Ορφανίδη με το στέλεχος του Λαγκαδά, κ. Τσακίρη. Σε αυτήν, εκφράστηκε επίσημα η επιθυμία του ΑΡΗ για την μετάθεση του αγώνα κατά μία ημέρα, με τον Λαγκαδά να είναι θετικός. Το θέμα συζητήθηκε και στο πλαίσιο του αγώνα με το Αγιονέρι, το οποίο παρακολούθησαν ο προπονητής και δύο στελέχη του Λαγκαδά από τις σουίτες του γηπέδου. 

Επίσης σύμφωνα με τον επίσημο ΑΡΗ, σε νέα επικοινωνία του Γρηγόρη Κάκκαλη με τον κ. Νάτσιο, ο τελευταίος του μέτεφερε εν τέλει την απόφαση του Λαγκαδά για την διεξαγωγή του ματς οριστικά την Κυριακή, με το θέμα να τελειώνει εκεί.

Προτεινόμενα Άρθρα