Νέα τεστ μέχρι την Παρασκευή, κρίνεται η τύχη του ματς με Αστέρα

από AllAboutARIS

Κρίσιμα αναμένονται τα επόμενα εικοσιτετράωρα στον ΑΡΗ καθώς τα νέα τεστ κορονοϊού θα καθορίσουν και τις εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, σήμερα υποβλήθηκαν σε νέο τεστ για τον κορονοϊό οι 7 παίκτες που είχαν βρεθεί θετικοί. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τρεις έχουν ιαθεί και ξεκινούν προπόνηση μόνοι τους ενώ οι άλλοι τέσσερις παραμένουν θετικοί και κατ’επέκταση σε καραντίνα. Παράλληλα προέκυψε ακόμη ένας θετικός σε έλεγχο που του έγινε, συνεπώς η ομάδα μετράει 5 παίκτες με covid-19.

Την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα γίνουν νέα τεστ και τότε θα κριθεί η τύχη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα προπονείται κανονικά με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές (οι οποίοι επίσης θα περάσουν από μοριακό τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού) και θα περιμένει τα αποτελέσματα των νέων εργαστηριακών ελέγχων για να μάθει αν μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής. Υπενθυμίζουμε ότι, για να οδηγηθούμε σε αναβολή, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, θα πρέπει και στα νέα τεστ να εντοπιστούν περισσότερα από 3 κρούσματα.

Προτεινόμενα Άρθρα