Σε κατάσταση διάλυσης ο Εβρος Σουφλίου

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ισως γλιτώσει ο ΑΡΗΣ το ταξίδι στο Σουφλί την τελευταία αγωνιστική

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα στον Εβρο Σουφλίου, η αποχώρηση του οποίου από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ.

Τα παραπάνω βγαίνουν ως συμπέρασμα από τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Χατνάκη, ο οποίος εξέφρασε την άποψη του ότι πρέπει να σταματήσουν την προσπάθεια τους, αφού πλέον όπως είπε δεν αξίζει…

«Το παιχνίδι δεν αξίζει κριτικής γιατί τα παιδιά κάπου και αυτά έχουν κουραστεί. Εδώ και πολλά παιχνίδια δεν υπάρχει διοίκηση. Αγωνιζόμαστε δύο άτομα, μόλις δύο άτομα, εγώ και ο ταμίας και από εκεί και πέρα διοίκηση δεν υπάρχει. Έχουμε αγώνα και αυτή τη στιγμή δεν ήταν ούτε ένας παράγοντας στο γήπεδο! Τα παιδιά μπήκανε να παίξουν αυτό που μπορούνε, αλλά η Χρυσούπολη είναι κατά πολύ ανώτερη και κέρδισε το παιχνίδι δίκαια. Ίσως δικαιούμασταν ένα ακόμα γκολ, αλλά τι να κάνουμε και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι.

Κοιτάμε το επόμενο ματς που είναι για τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι δεν αξίζει να συνεχίσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Η γνώμη η προσωπική είναι ότι η ομάδα πρέπει να σταματήσει, γιατί αυτή η κοροϊδία να κατεβαίνουν τα παιδιά μόνα τους, εγώ μόνος μου και από εκεί και πέρα να μην υπάρχει άνθρωπος να πει μια κουβέντα στα παιδιά, είναι πλέον αδικαιολόγητο. Πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσουμε, γιατί δεν αξίζει να κάνουμε έξοδα από εδώ και πέρα! Δεν αξίζει…», ήταν η σχετική τοποθέτηση του Χατνάκη.

Προτεινόμενα Άρθρα