Και τώρα η ΑΕΚ

από AllAboutARIS

Μετά από καιρό, ο ΑΡΗΣ θα έχει μία εβδομάδα μπροστά του για να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση που θα κρίνει εν πολλοίς τη μάχη της 3ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Από αυτή την εβδομάδα, οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη καλούνται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα του ενός αγώνα ανά εβδομάδα. Η τελευταία φορά που οι “κίτρινοι” είχαν περιθώριο μίας εβδομάδας για να προετοιμαστούν για αγώνα ήταν στις αρχές του 2016 όταν μεταξύ του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό και του εντός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο για το πρωτάθλημα μεσολαβούσαν 5 μέρες (27 Δεκεμβρίου-2 Ιανουαρίου).

Αυτό σημαίνει ότι πλέον υπάρχει περισσότερος χρόνος για ξεκούραση και δουλειά πάνω σε συγκεκριμένους τομείς στην προπόνηση, όμως ελοχεύει ο κίνδυνος η ομάδα να χάσει τον αγωνιστικό ρυθμό της, καθώς έχει συνηθίσει από την αρχή της σεζόν σε διαφορετικά δεδομένα με συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια.

Σε κάθε περίπτωση, ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικός και ο ΑΡΗΣ θα επιδιώξει να πάρει την 7η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και να προσπεράσει βαθμολογικά τον αντίπαλό του, μιας και η ισοβαθμία είναι υπέρ του λόγω και της νίκης στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση του Α’ γύρου.

Προτεινόμενα Άρθρα