Το άφησε για την Τρίτη

από AllAboutARIS

Ο έλληνας τεχνικός έκοψε το δεύτερο ρεπό και αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες του στην αυριανή προπόνηση.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν μίλησε χθες στους παίκτες μετά τον αγώνα ενώ και ο Θόδωρος Καρυπίδης που επισκέφτηκε τα αποδυτήρια αρκέστηκε σε ένα: «κοιτάμε μπροστά» προς τους παίκτες και προτίμησε να έχει κατ΄ ιδίαν συνομιλία με τον έλληνα τεχνικό, προφανώς ενοχλημένος από την μετριότατη εικόνα της ομάδας.

Ο τελευταίος αντί για δυο ρεπό, έκοψε το ένα και έδωσε ραντεβού με όλους τους παίκτες την Τρίτη όπου και προφανώς θα πει κάποια πράγματα για την εμφάνιση με το Αγιονέρι. Αυτό που προκάλεσε κακή εντύπωση στον έλληνα τεχνικό ήταν η πολύ κακή παρουσία των παικτών από τη μέσα και μπροστά αφού Τάτος, Κόκε, Ντούνης, Πόι και λιγότερο ο Καπνίδης ήταν σε πολύ κακή μέρα συνολικά με συνέπεια ο ΑΡΗΣ να γίνει αργός, προβλέψιμος, χωρίς ιδέες και ελάχιστα απειλητικός ενώ έλειψαν και τα τρεξίματα από αρκετούς παίκτες. Σαν να φαίνονταν κουρασμένοι ενώ πλέον οι κίτρινοι δίνουν ένα ματς την εβδομάδα και όσοι είναι βασικοί, συνήθως απολαμβάνουν και διήμερο ρεπό.

Δεν αποκλείεται, με αφορμή την χθεσινή εμφάνιση, να προχωρήσει και σε ελαφρύ φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα, όσο του επιτρέπου οι επιλογές που έχει στα χέρια του για να ανακατέψει την τράπουλα.

Προτεινόμενα Άρθρα